×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

مرکز تحقیقات سلامت غذا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به منظور ایفای نقش کاربردی در زمینه ایمنی و سلامت غذای کشور و با هدف انجام مطالعات مربوط به تکوین روش‌های غربالگری و پیشرفته آنالیز کیفی و کمی افزودنی‌ها، آلاینده‌ها و تقلبات، پایش و کنترل آن‌ها در مواد غذایی، و پیشگیری از وقوع آلاینده‌ها و تقلبات در مواد غذایی، انجام تحقیقات در زمینه‌های مذکور در قالب اجرای طرح‌های پژوهشی و فناوری، برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی، ارایه خدمات آزمایشگاهی، و ارایه خدمات فنی به بخش‌های دولتی و خصوصی اعم از آزمایشگاه های کنترل کیفی سازمان غذا و دارو و همچنین صنایع غذایی کشور به منظور کمک به تحقق اهداف دولت محترم در طرح تحول نظام سلامت بنیان‌گذاری گردیده‌است. پیرو اهداف برنامه‌ریزی شده از سوی معاونت غذا و داروی دانشگاه در سال 1390، درخواست اولیه تاسیس این مرکز با هم‌فکری و مشارکت جمعی از اساتید دانشکده داروسازی و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به اسامی ذیل:

به عنوان اعضای هیات موسس، و با همراهی و هم‌فکری بی‌دریغ جناب آقای دکتر فرزاد کبارفرد (استاد دانشکده داروسازی) و جناب آقای دکتر عطاءالله شکوری (استادیار و مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و داروی معاونت غذا و داروی دانشگاه) ارائه گردید که پس از تائید توسط شورای دانشگاه در اسفند ماه سال1393، در کمیسیون  معاونت محترم تحقیقات و فن آوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز مطرح و به تصویب رسید. در راستای همکاری‌های دو جانبه آموزشی و بویژه پژوهشی و نیز مشارکت در اجرای پروژه‌های کاربردی و گردآوری متخصصان و محققان علاقه‌مند در زمینه ایمنی و سلامت مواد غذایی در کنار یکدیگر، این مرکز با استقرار در ساختمان آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و در مجاورت دانشکده داروسازی دانشگاه، فعالیت خود را آغاز نموده است.

  • لطفا در تنظیمات صفحه گروه های خبری را جهت نمایش انتخاب نمایید.
تنظیمات قالب