بازدید معاون انستیتو تحقیقات غذای کره و هیئت همراه از مرکز تحقیقات سلامت غذا
معاون انستیتو تحقیقات غذای کره و هیئت همراه از مرکز تحقیقات سلامت غذا بازدید کردند.

در تاریخ سوم اسفند ماه 1400 هیئت کرهای از مرکز تحقیقات سلامت غذا بازدید کردند. در ابتدا دکتر کبارفرد و دکتر یزدان پناه به معرفی دانشگاه و مرکز تحقیقات سلامت غذا پرداختند و در ادامه دکتر Lee Youn به عنوان ریاست KADI هدف از اجرای پروژه غذایی کره در ایران را مطرح نمودند. |
![]() |
در ادامه هیئت کره ای از آزمایشگاهها بازدید کردند و با فعالیتها و طرحهای تحقیقاتی مرکز آشنا شدند. در ادامهی بازدید، هیئت کرهای با برنامه جامع سلامت غذای کشور که از سال 1393 با همکاری سازمان غذا و دارو و مرکز همکاری های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آغاز شده است، آشنا شدند. |
![]() |
در این بازدید هیئت کره ای با انواع فناوری هایی که در مرکز تحقیقات با کمک محققین کشور توسعه یافتهاند یا فناوریهایی که از مراکز علمی معتبر دنیا به مرکز تحقیقات سلامت غذا منتقل شدهاند، آشنا شدند. همچنین به برقراری ارتباطات علمی با مراکز معتبر بین المللی نظیر دانشگاه واخنینگن هلند و اجرای طرحهای تحقیقاتی مشترک و اعزام دانشجو برای انتقال فناوریها به کشورمان اشاره گردید و تاکید شد که مرکز آمادگی لازم برای برقراری ارتباطات علمی با Korean food research Institute را دارد که مورد استقبال هیئت کره ای قرار گرفت. |
![]() |
همچنین با توجه به اهمیت بالای محصول عسل در کشورمان، مذاکراتی در خصوص همکاری صنعت عسل کشورمان با کشور کره انجام شد که مورد استقبال هیئت کره ای قرار گرفت و مقرر گردید با توجه به برنامه کلان دانشگاه برای حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم، در سفر بعدی هیئت کره، نمایندگان انستیتو تحقیقات غذای کره از مرکز سلامت غذا بازدید و بستر لازم برای همکاریها شکل بگیرد. |
![]() |
نظر