×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

 

 

  • تاریخ انتشار : 1402/03/12 - 00:31
  • بازدید : 276
  • تعداد بازدیدکننده : 256
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روز جهانی ایمنی غذا

روز جهانی ایمنی غذا در 17 خرداد 1402 مطابق با 7 ژوئن 2023 است .

روز جهانی ایمنی غذا در 17 خرداد 1402 مطابق با 7 ژوئن 2023 است .

 

پنجمین روز جهانی ایمنی غذا (World food safety Day: WFSD) در 17 خرداد 1402 مطابق با 7 ژوئن 2023، با شعار «استانداردهای غذایی جان انسان ها را نجات می دهد» برگزار می‌شود.

هدف از روز جهانی ایمنی غذا، شناخت اهمیت استانداردهای مواد غذایی در سراسر جهان برای ایمن نگه داشتن مصرف کنندگان و تشویق همگان، از تولیدکننده گرفته تا مصرف کننده، به اتخاذ و انتظار استانداردهای ایمنی غذا در طول زنجیره تامین مواد غذایی است.

این موضوع به کاهش بیماری های ناشی از غذا کمک می کند که تقریباً به طور کامل قابل پیشگیری است. استانداردهای غذایی به ما کمک می کند تا مطمئن شویم آنچه می خوریم بی خطر است.

ایمنی مواد غذایی جان انسان ها را نجات می دهد. این نه تنها یک جزء حیاتی برای امنیت غذایی است، بلکه نقشی حیاتی در کاهش بیماری های ناشی از غذا دارد. هر ساله 600 میلیون نفر در نتیجه حدود 200 نوع مختلف بیماری ناشی از غذا بیمار می شوند. بار چنین بیماری بیشتر بر دوش فقرا و جوانان است. علاوه بر این، بیماری های ناشی از غذا سالانه عامل 420000 مرگ قابل پیشگیری است.

 

روز جهانی ایمنی غذا راه مهمی برای موارد زیر است:

  • آگاهی مردم از مسائل ایمنی مواد غذایی
  • نشان دادن چگونگی پیشگیری از بیماری از طریق ایمنی مواد غذایی
  • بحث در مورد رویکردهای مشترک برای بهبود ایمنی مواد غذایی در سراسر بخش ها
  • ترویج راه حل ها و راه های ایمن تر بودن مواد غذایی

 

مرکز تحقیقات سلامت غذا در راستای انجام رسالت خود، اطلاع رسانی در زمینه استانداردهای غذایی، تازه های سلامت غذا و راهنماهای بالینی را به طور مستمر در اولویت برنامه های خود برای عموم جامعه قرار داده است.

 

رفرانس:

  1. https://www.fao.org/fao-who-codexalimentarius/world-food-safety-day/wfsd-homepage/en/
  2. https://www.who.int/publications/i/item/WHO-HEP-NFS-AFS-2023.6.

 

  • گروه خبری : اخبار مرکز,آرشیو رویدادها
  • گروه خبری : 127431
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب