مرکز تحقیقات سلامت غذا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برآن است تا با توسعه دانش، پژوهش های پایه و کاربردی، نوآوری و فن آوری و گسترش توانمندی ها به موارد زیر دست یابد:
-) به قطب علمی تحقیقات در زمینه سلامت غذا در کشور و منطقه تبدیل گردد.
-) بستر مناسب جهت انجام پژوهش های تخصصی پایه و کاربردی، و توسعه، انتقال، بومی سازی و تجاری سازی فناوری ها در حوزه سلامت غذا را در سطح ملی و منطقه ای فراهم سازد.
-) مرکزی قابل اطمینان جهت مشاوره مؤثر و سیاست گذاری منطقه ای، داخلی و بین المللی باشد.
-) ارتقا سطح پژوهش های مربوط به ایمنی و سلامت غذا در کشور را به سطح آخرین استانداردهای کشورهای پیشرفته جهان برساند.
-) این مرکز از لحاظ تولیدات پژوهشی در منطقه به رتبه اول برسد.
-) مشارکت فعال در اجرای طرح های بین المللی دو جانبه با دانشگاه ها، چند جانبه (نظیر Horizon Europe اتحادیه اروپا) یا سازمان های بین المللی