درباره ما
مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به منظور ایفای نقش کاربردی در زمینه ایمنی و سلامت غذای کشور و با هدف انجام مطالعات مربوط به تکوین روشهای غربالگری و پیشرفته آنالیز کیفی و کمی افزودنیها، آلایندهها و تقلبات، پایش و کنترل آنها در مواد غذایی، و پیشگیری از وقوع آلایندهها و تقلبات در مواد غذایی، انجام تحقیقات در زمینههای مذکور در قالب اجراي طرحهای پژوهشی و فناوری، برگزاری دورهها و کارگاههای آموزشی، ارایه خدمات آزمایشگاهی، و ارایه خدمات فنی به بخشهای دولتی و خصوصی اعم از آزمایشگاه های کنترل کیفی سازمان غذا و دارو و همچنین صنایع غذایی کشور به منظور كمك به تحقق اهداف دولت محترم در طرح تحول نظام سلامت بنیانگذاری گردیدهاست. پیرو اهداف برنامهریزی شده از سوی معاونت غذا و داروی دانشگاه در سال 1390، درخواست اولیه تاسیس این مرکز با همفکری و مشارکت جمعی از اساتید دانشکده داروسازی و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به اسامی ذیل:
به عنوان اعضای هیات موسس، و با همراهی و همفکری بیدریغ جناب آقای دکتر فرزاد کبارفرد (استاد دانشکده داروسازی) و جناب آقای دکتر عطاءالله شکوری (استادیار و مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و داروی معاونت غذا و داروی دانشگاه) ارائه گردید که پس از تائید توسط شورای دانشگاه در اسفند ماه سال1393، در کمیسیون معاونت محترم تحقیقات و فن آوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز مطرح و به تصویب رسید. در راستای همکاریهای دو جانبه آموزشی و بویژه پژوهشی و نیز مشارکت در اجرای پروژههای کاربردی و گردآوری متخصصان و محققان علاقهمند در زمینه ایمنی و سلامت مواد غذایی در کنار یکدیگر، این مرکز با استقرار در ساختمان آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و در مجاورت دانشکده داروسازی دانشگاه، فعالیت خود را آغاز نموده است.
برنامه استراتژیک
چشم انداز (Vision)
ماموریتها
مرکز تحقیقات سلامت غذای کشور با سرلوحه قرار دادن شعار "غذای سالم، ارتقای سلامت جامعه" ماموریت های زیر را برای خود قائل بوده و تلاش خود را در به انجام رساندن این ماموریتها متمرکز نموده است:
اهداف